Bukser

Dambyxor från Arrak Outdoor

Friluftsbukser dame

Friluftsbukser dame

På denne siden finner du et stort utvalg av bukser som passer til den aktive kvinnen. Vi har friluftsbukser og hundeførerbukser til dame som er stretchy og bekvemme samtidig som de er pene og funksjonelle. Vi gjør det lett for deg å finne bukser som føles bra å ha på når du beveger deg mye.

Angi stigende retning

Elementer 1-36 av 59

Side
per side
Vise som Rutenett Liste
 1. Legg til i ønskeliste
  Artic Bukser Dame
  1799,00 NOK
 2. Legg til i ønskeliste
  Outback Bukser Dame Antrasitt
  599,00 NOK Vanlig pris 1199,00 NOK
 3. Legg til i ønskeliste
  Performance Bukser Dame Grå
  499,00 NOK Vanlig pris 749,00 NOK
 4. Legg til i ønskeliste
  Outback Bukser Dame Grønn
  599,00 NOK Vanlig pris 1199,00 NOK
 5. Legg til i ønskeliste
  Flexible Zip Off Bukser Dame Grønn
  649,00 NOK Vanlig pris 1299,00 NOK
 6. Legg til i ønskeliste
  Specialist Stretch Trousers Dame Grønn
  359,00 NOK Vanlig pris 1195,00 NOK
 7. Legg til i ønskeliste
  Flexible Zip Off Bukser Dame Antrasitt
  649,00 NOK Vanlig pris 1299,00 NOK
 8. Legg til i ønskeliste
  Specialist Stretch Trousers Dame Kaki
  359,00 NOK Vanlig pris 1195,00 NOK
 9. Legg til i ønskeliste
  Performance Bukser Dame Olivengrønn
  499,00 NOK Vanlig pris 749,00 NOK
 10. Legg til i ønskeliste
 11. Legg til i ønskeliste
  Sweat pant Dame Grå
  599,00 NOK
 12. Legg til i ønskeliste
Angi stigende retning

Elementer 1-36 av 59

Side
per side
Vise som Rutenett Liste

Hvilke aktiviteter passer friluftsbuksene våre til?

Gode bukser kan gjøre en enorm forskjell. Det er betydelig letere å gå en lang tur i naturen dersom du har på deg bukser som både føyer seg etter bevegelsene dine på en behagelig måte og som dessuten hjelper deg med å regulere temperaturen din, for eksempel med glidelåser til ventilasjon. Våre funksjonsbukser til dame kan brukes til alle mulige aktiviteter, for eksempel lange turer eller hard trening. Om du vil stelle i hagen eller leke med hunden så har vi bukser som tåler mye slitasje og som også har flere praktiske lommer. Se gjerne gjennom sortimentet vårt for å finne et par bukser sompasser til aktivitetene du planlegger

Hva gjør at våre friluftsbukser til dame utmerker seg?

Vi legger mange ressurser i å komme frem til veldesignede bukser hvor fokus er på funksjon og kvalitet. Dette merker du blant annet i detaljene. Mange av våre friluftsbukser til dame er laget i et fleksibelt materiale. Dette gir buksene god passform og økt bevegelighet. Noen buksemodeller er også forsterket på enkelt steder, slik at man kan bruke dem til tøffere utfordringer utendørs. I vårt utvalg av friluftsbukser og fritidsbuker til dame finnes også modeller som passer perfekt til ulike typer vær. Vinterbuksene hjelper deg med å holde varmen, de er også justerbare med smarte glidelåser som gjør buksene enklere å ta av og på.

Finn det du trenger hos oss

Som du skjønner så har vi prøvd å komme frem til et sortiment som passer til alle mulige formål og behov. Om du trenger pene og praktiske friluftsbukser til dame, kan du velge mellom flere modeller hos oss. Vil du ha friluftsbukser du kan ha på når du skal gå ut med hunden? Vi har flere funksjonelle modeller med praktiske lommer og bekvem passform. Se gjennom vårt sortiment av friluftsbukser til kvinner og finn det du leter etter allerede i dag.

Kombiner friluftsbukser med andre klesplagg.

Våre friluftsbukser kan med fordel brukes sammen med våre andre friluftsklær, for eksempel våre jakker, vester og trøyer. Selvfølgelig finner du også luer og halser hos oss. Hos oss finner du alt du trenger for å kunne være utendørs på en bekvem måte. Start med å velge et par bukser som har det du trenger, og sjekk deretter om du kanskje også finner andre passende plagg. Hvis du trenger hjelp med å velge blant produktene våre, kan du du alltid kontakte kundeservice.