Overdeler

Jackor Dam | Arrak Outdoor

Dametrøyer til friluftsliv

Dametrøyer til friluftsliv

Liker du å gå tur i naturen, løpe en tur på joggestien eller være aktiv sammen med hunden din? Da kan våre dametrøyer passe deg perfekt. Vi tilbyr dametrøyer til friluftsliv i høy kvalitet. Utvalget vårt består av både t-skjorte, langermede trøyer, gensere og mye mer.

Angi stigende retning

Elementer 1-36 av 75

Side
per side
Vise som Rutenett Liste
 1. Legg til i ønskeliste
  Arrak Hood Sweater Royalblå
  199,00 NOK Vanlig pris 449,00 NOK
 2. Legg til i ønskeliste
  Arrak T-skjorte Bomull dame Svart
  29,00 NOK Vanlig pris 149,00 NOK
 3. Legg til i ønskeliste
 4. Legg til i ønskeliste
  Arrak T-skjorte Bomull dame Grå
  29,00 NOK Vanlig pris 149,00 NOK
 5. Legg til i ønskeliste
  Arrak T-skjorte Bomull dame Rød
  29,00 NOK Vanlig pris 149,00 NOK
 6. Legg til i ønskeliste
  Arrak T-skjorte Bomull dame Marineblå
  29,00 NOK Vanlig pris 149,00 NOK
 7. Legg til i ønskeliste
  Arrak Zip Hood Rød
  249,00 NOK Vanlig pris 499,00 NOK
 8. Legg til i ønskeliste
 9. Legg til i ønskeliste
  Arrak Zip Hood Royalblå
  249,00 NOK Vanlig pris 499,00 NOK
 10. Legg til i ønskeliste
 11. Legg til i ønskeliste
 12. Legg til i ønskeliste
Angi stigende retning

Elementer 1-36 av 75

Side
per side
Vise som Rutenett Liste

Kjø dametrøyer til friluftsliv og spaserturer

Funksjonstrøyer for varme dager

Sol og varme gir oss umiddelbart stor lyst til å være utendørs. Bestill en av våre tynne og funksjonelle dametrøyer i bomull eller polyester. Begge modellene har sine fordeler. Bomullstrøyer er myke og bekvemme å ha på, hvilket passer perfekt i hverdagen. Trøyene våre i polyester kan transportere fukt bort fra kroppen på effektivt vis. Dette holder deg avkjølt og tørr, uansett om du holder på med fysisk aktivitet eller blir svett av solstrålene. Vi har til og med flere piqueskjorter du kan velge mellom. Disse gir deg en mer avslappet stil. Piqueskjortene er laget i både bomull og elastan, hvilket gjør det mulig for skjorten å følge bevegelsene dine. Se gjerne gjennom vårt utvalg av trøyer til vår og sommer.

Dametrøyer til kaldere dager

Så fort varmen begynner å forsvinne er det på tide å kle seg i langermede trøyer eller gensere, spesielt hvis du fortsatt vil være ute uten å fryse. I vårt utvalg av dametrøyer til friluftsliv finner du flere bekvemme gensere i ulike materialer. Et godt eksempel er får powerfleece-hettegenser. Kan med fordel brukes om høsten eller sammen med en jakke. Vi har også tynne og smidige gensere med fleece-fôr. Disse har et sporty design og flere lommer. Du finner flere rimelige dametrøyer til høsten hos oss.

Utendørs hettegensere og trøyer til dame

Her hos Arrak Outdoor har vi i flere år laget klær som tåler ulike typer utfordringer. Det spiller ingen rolle om du velger en enkel bomullstrøyke eller en hettegenser med flere lommer og børstet fleece-fôr; utvalget vårt holder et gjennomgående høyt nivå til en utmerket pris. Det skal være enkelt for deg som er aktiv å kjøpe en god dametrøye. Skaff deg et nytt favorittplagg allerede i dag.