Undertøy

Underställ Dam | Arrak Outdoor

Undertøy til dame

Undertøy til dame

Kjøp undertøy til dame av høy kvalitet hos oss. Her hos Arrak Outdoor har vi utviklet klær til utendørsbruk i flere år. Vi vet godt hvor viktig det er med undertøy som holder mål. Med bra undertøy kan du gi deg selv et utmerket grunnlag for beskyttelse mot kulde og vinn.

Angi stigende retning

8 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste
Angi stigende retning

8 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste

Dameundertøy som tåler kulden

Et undertøy til dame passer perfekt å bruke når kulden kommer. Dette gjelder spesielt dersom du bruker lag-på-lag-prinsippet. Undertøyet er grunnlaget ditt. Utenpå kan du bruke genser eller vest som et mellomlag, og til slutt har du en jakke som ytterste lag. En av grunnene til at denne metoden fungerer så godt for å holde deg varm og god selv ved sterk kulde, er luften mellom de ulike lagene. Jo mer luft det er mellom lagene, jo lettere er det å beholde kroppsvarmen.

Vårt dameundertøy har flere gode egenskaper

Det innerste laget i lag-på-lag-prinsippet er vanligvis et undertøy. Det betyr at det er en del krav til akkurat disse klærne. Et komplett undertøysett, det vil si trøye og bukser, må ha god fukttransporterende evne. På den måten kan fukt og svette bli transportert vegg bra huden din. Hvis fukten får være igjen på kroppen, begynner den å kjøle deg ned. Også klær har en tendens til å bli kaldere dersom de blir våte. Et godt undertøy ser til at fukt raskt blir fjernet fra kroppen, og holder deg dermed varm og tørr.

Kombiner undertøyet vårt med andre plagg

Husk at du trenger flere lag for å få full uttelling for lag-på-lag-prinsippet. Vi har et stort utvalg av friluftsklær som du kan velge mellom og som passer perfekt til kaldt vær. Du trenger naturligvis ikke kle deg i full vinteruniform hver gang du skal gå tur. Noen ganger holder det med undertøy, et par bekvemme bukser, en genser og en vest. Blir det for varmt kan du alltids ta av deg vesten og eventuelt genseren. Vi har også trøyer med ventilerende egenskaper. Disse ser til at du ikke blir altfor varm eller svett, noe som er bra for deg som holder på med fysisk aktivitet ute i kulden.

Når kan man bruke dameundertøy?

Du kan bruke dameundertøyet vårt når du skal gå på ski, gå tur, gi deg ut på fisketur, gå til jobb, eller ved en hvilken som helst annen anledning hvor du befinner deg utendørs. Et undertøy passer bra for deg som opplever at du ofte fryser, eller om du helt enkelt vil ha det varmt og godt når du er aktiv, uansett hvor kaldt det er. Kjøp undertøy hos oss allerede i dag. Det er alltid en god idé å ha mer enn ett sett med undertøy hjemme, sånn at du har noe å ha på deg når klærne dine er på vask.