Sherpa Dame Fleecejakke Svart

Sherpa Dame Fleecejakke Svart

Sherpa Dame Fleecejakke Svart

Sherpa Fleecejakke for Damer: Den ultimate jakken for aktive hundeeiere. Myk, funksjonell og designet for komfort. Laget av 100% polyester med flere praktiske lommer. Vekt: 590g i størrelse M.

Tilgjengelighet: På lager
SKU
27045-99
899,00 NOK
1-5 dagers leveringstid
Gratis retur
30 dager åpent kjøp
Svensk kvalitet
Toll og moms inkludert

Sherpa Fleecejakke for Damer – Perfekt for Hundeeiere på Farten

For den aktive hundeeieren som søker en kombinasjon av stil, komfort og funksjonalitet, introduserer vi vår Sherpa Fleecejakke for damer. Den myke og deilige Sherpa Pilefleece-designen garanterer at du holder deg varm under kjølige turer med din firbente venn.

  • Høykvalitets Materiale: Laget av 100% Polyester Pilefleece, er denne jakken ikke bare utrolig myk, men også slitesterk, perfekt for daglige turer eller eventyr i naturen.
  • Allsidig Oppbevaring: Utstyrt med 1 stor brystlomme, 2 håndlommer, og en unik tunnel-lomme på baksiden – alle med sikre glidelåser – gir god plass til hundegodis, nøkler eller andre nødvendigheter.
  • Komfort i Fokus: Elastiske bånd ved ermekantene og nederst sikrer en behagelig passform, mens den 2-veis glidelåsen foran gir fleksibilitet og pusteevne.
  • Letthet og Komfort: Med en vekt på bare 590g i størrelse M, er jakken lett å ha med seg og gir maksimal komfort på aktive dager.

For hundeeiere som ønsker en jakke som matcher deres aktive livsstil uten å inngå kompromisser med stil og komfort, er vår Sherpa Fleecejakke for damer det opplagte valget.

Write Your Own Review
Du omtaler:Sherpa Dame Fleecejakke Svart