Vester

Damvästar från Arrak Outdoor

Funksjonelle Hundeførerveste for dame

Funksjonelle damevester fra Arrak Outdoor

Det er mange fordeler med en pen og praktisk damevest fra oss. Perfekt når det er sol, men fortsatt litt kaldt. Hos Arrak Outdoor har vi flere damevester og hundeførervester du kan velge mellom – fra myke fleece-vester til softshell-vester og til og med vester som tåler litt tøffe tak.

Angi stigende retning

23 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste
 1. Legg til i ønskeliste
  Specialist Fleecevest Dame Oransje
  269,00 NOK Vanlig pris 895,00 NOK
 2. Legg til i ønskeliste
  Specialist Fleecevest Dame Antrasitt
  269,00 NOK Vanlig pris 895,00 NOK
 3. Legg til i ønskeliste
  Jumper Vest Svart
  599,00 NOK
 4. Legg til i ønskeliste
  Warmy Vest Dame Svart
  999,00 NOK
 5. Legg til i ønskeliste
  Specialist Fleecevest Dame Grønn
  269,00 NOK Vanlig pris 895,00 NOK
 6. Legg til i ønskeliste
 7. Legg til i ønskeliste
 8. Legg til i ønskeliste
 9. Legg til i ønskeliste
  Warmy Vest Dame Gull
  999,00 NOK
 10. Legg til i ønskeliste
  Refleksvest Dame
  899,00 NOK
Angi stigende retning

23 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste

Friluftsvester og hundeførervester av høy kvalitet

Vårt utvalg av hundeførervester og friluftsvester passer utmerket til alle slags aktiviteter. Vi har flere modeller å velge mellom, slik at du kan finne akkurat den vesten du trenger. Med noen av vestene våre har vi lagt ekstra fokus på funksjon og slitestyrke. Samtlige vester har gjennomtenkte lommer, sånn som rygglommen. Vi har et stort utvalg av vester i ulike materialer og med ulike egenskaper. Se gjennom vårt utvalg av funksjonelle vester til dame og finn det du leter etter allerede i dag.

Når passer det å bruke damevestene deres?

Noen ganger passer det ganske enkelt ikke å bruke en jakke. Da er vesten et utmerket alternativ. Du kan med fordel bruke en vest når du trenger et litt lettere plagg, eller når du trenger ekstra lommer å legge tingene dine i. Skal du gå tur med hunden om sommeren? Ta med deg alt du trenger i vesten din, så er den klar til å brukes med en gang. Våre funksjonsvester er ikke bare populære blant hundeeiere – de passer for alle som trenger litt ekstra oppbevaringsplass ved ulike aktiviteter. Holder du for eksempel på med fiske, så kan du definitivt finne flere gode måter å bruke lommene på. Noen av vestene har ikke bare en stor lomme som du kan benytte deg av – de kommer også utstyrt med en karabinkrok. Uansett om du trenger en praktisk friluftsvest eller om du vil ha en praktisk vest til fritidsaktiviteter, finner du det du ser etter her hos oss.

Kombiner en damevest med andre klær

Med en damevest fra oss kan du enkelt kle deg varmt uten at det blir for varmt. Hos Arrak Outdoor har vi også mange klær som du med fordel kan bruke sammen med vesten. Du har blant annet flere trøyer og bukser å velge mellom, alle med det samme fokuset på kvalitet og funksjon. Husk at vi også har tilbehør du kan velge mellom, som halser, luer og spesielle beholdere til hundeposer. Hvis du trenger hjelp til å finne de riktige klærne til akkurat dine aktiviteter, kontakt vår kundeservice.