Shorts

Shorts Herr | Arrak Outdoor

Friluftsshorts til herre

Friluftsshorts til herre

Det finnes mange tilfeller der at par friluftsshorts passer perfekt. Våre herreshorts er designet for å brukes til fottur, spasertur, fiske eller andre utendørsaktiviteter. Vi har friluftsshorts av høy kvalitet som du kommer til å elske.

Angi stigende retning

13 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste
Angi stigende retning

13 Produkter

per side
Vise som Rutenett Liste

Tur- og friluftsshorts for den aktive mannen

Active Stretch – et utmerket valg

Våre shorts er på mange vis en variant av den uhørt populære buksemodellen Active Stretch. Akkurat som med buksene får du imponerende bevegelighet og perfekt passform, takker være det fleksible bakpartiets 4-veis stretch. Shortsen har også hele fem lommer – fire foran og en bak. Du får plass til både mobil, nøkler, lommebok og mye mer dersom du har behov for det. Hvis du er på jakt etter et par turshorts kan du med fordel skaffe disse. Shortsen passer perfekt sammen med våre funksjonelle trøyer og herlige jakker.

Shorts av polyester og bomull

Shortsen du finner hos oss er i stor grad laget av polyester og bomull. Denne kombinasjonen er populær av flere grunner. Hovedgrunnen er at begge materialene har mange gode egenskaper som komplementerer hverandre godt. Polyester er et syntetisk materiale med høy slitestyrke. Klær som er laget av polyester er ofte gode på å transportere bort fukt, hvilket er en av grunnene til at de fleste funksjonsklær er laget av nettopp polyester. Materialet ser også til at klærne ikke rynker seg så lett.

Friluftsshorts i stretchmateriale

Arrak shorts i stretchmateriale har en fantastisk passform og sitter perfekt på. Shorts i stretchmateriale øker komforten og gir deg god bevegelighet, og kommer raskt til å bli en favoritt. De tørker også raskt. Gode, praktiske lommer hvor du kan legge unna mobil, nøkler, mm.