Velkommen til Arrak Outdoor

Arrak Outdoor ble grunnlagt i 1999, av Mikael Styrmark i Falkenberg i Sverige. Mikael var en aktiv hundeeier og ønsket seg praktiske klær som han kunne bruke når han trente hunden sin. På denne tiden tilbød ikke markedet noen slike klær som tiltalte ham. Heldigvis var Mikael en kreativ person, og det var han som aktivt skapte det første produktet for hundeeiere – Original-jakken.

Mikael satte standarden for hvordan hundeførerklær skal være designet over hele verden, med sine smarte funksjoner og kloke materialvalg. I dag er Arrak Outdoors sortiment bredt, slik at det kan møte forventningene til alle hundeeiere – ikke bare brukshundetrenere, slik det var i begynnelsen.

Vi som driver Arrak Outdoor i dag er aktive hundeeiere selv, vi elsker å være ute i naturen og vi brenner for å utvikle sortimentet i takt med at behovene endres og forsterkes over tid. Vi er opptatte av å ta med deres ønsker og ideer i vår produktutvikling, hvor Mikaels arv lever videre og hand kreative ideer er en daglig inspirasjon for oss her hos Arrak Outdoor.

I de 30 årene vi har vært aktive innen tekstilproduksjon har vi hos Arrak med ydmykhet, enkelhet og kreativitet drevet en bærekraftig utvikling av hundeførerklær hvor fokus stadig ligger på kvalitet og funksjoner som skal gjøre livet lettere for hundeeieren.

Nå lurer du kanskje på hvor navnet Arrak kommer fra? Jo, det kommer fra grunnleggeren av Arrak, Mikael, da hans elskede hund het nettopp Arrak.

 

arrak