Råd om vask og stell

Klespleie

Selv om du behandler plaggene dine med omsorg, må du likevel vaske dem av og til. Følg våre anbefalinger, så vil Arrak-produktene dine vare lenger. Iblant holder det å lukte på plagget, og hvis du har fått en liten flekk, prøv å vaske den bort med en klut eller flytende vaskemiddel. Om du likevel trenger å vaske plagget, følg instruksjonene under. Bruk aldri skyllemiddel eller tøymykner – det kommer til å tappe plagget for egenskapene sine, samt at det er skadelig for miljøet. Om du har spørsmål, vennligst kontakt vår kundeservice.

Vask

Følg instruksjonene på plagget. Bruk aldri tøymykner. Arrak anbefaler vaskemiddel med innebygget hygieneeffekt, som kan brukes ved vask på lav temperatur eller håndvask og likevel ha en hygienisk, rengjørende funksjon.

Stryking

Hvis du kan stryke, følg vaskeanvisningene og stryk ikke over trykk, knapper eller glidelåser.

Impregnering

Impregner gjerne plagget ditt med jevne mellomrom. Når du impregnerer plaggene dine blir de vannavvisende, men ikke nok med det – det beskytter også klærne dine mot smuss og slitasje, hvilket gjør at de holder lengre! Det finnes mange ulike impregneringer for ulike materialer og mange forskjellige måter å applikere det på. Hvis du har spørsmål, kontakt vår kundeservice.

Vaskesymboler

Vaskesymbolene finner du på plaggets vaskelapp. Det er viktig at du følger vaskerådene for å garantere kvaliteten og holdbarheten på plagget ditt. Vaskesymbolene forteller hvordan klærne skal strykes, blekes, tørkes og vaskes.

I Europa finnes det en felles standard for hvordan symbolene skal se ut og hva de betyr.tv_ttr_d-hemsida-se